Daguitstap

2019

Dit jaar trekken we op 7 september 2019 naar onze Noorderburen. We gaan van onze Hoppestad naar Zeeland, meer bepaald richting Terneuzen.

We voorzien een prachtige rit langs rustige wegen.
We vertrekken traditiegetrouw aan de parking bij garage Duran om 7u30 voor een tocht van +/-180km.
Laat je niet afschrikken door de afstand. Het is een rit over vlakke wegen.

We voorzien een korte stop rond kilometer 50. Dit is meteen ook het eindpunt tot waar onze camionette ons zal kunnen vervoegen.  De volgwagen kan immers niet de hele tijd volgen, maar staat wel strategisch opgesteld om ons te ondersteunen.
Voorzie daarom zeker een kleine reparatiekit. Denk aan een binnenband en iets om die op te blazen.

Bij kilometer 105 houden we onze middagstop. Net als vorig jaar opteren we voor een warm middagmaal.
We stoppen in het dorp Retrachement voor een spaghetti of croque.
Dit jaar vragen we net als bij de daguitstap van de c-groep, een kleine vergoeding van 12€ per persoon.
Gelieve deze over te schrijven op onze clubrekening met vermelding van je naam en wat je die middag zal eten nl. spaghetti of croque.
Graag inschrijven ten laatste op 1 september 2019! Op die manier kunnen we tijdig onze voorbereidingen treffen. Alvast bedankt.

Link naar de GPS-route

Iedereen voorziet zelf voldoende drank en eten voor onderweg.
Voorzie ook de gepaste kledij. Hou de weersvoorspelling in de gaten.

Bij aankomst is er mogelijkheid om ons op te frissen. Wij voorzien bij aankomst terug een drankje.

We keren met de bus terug naar Poperinge. Aankomst voorzien in Poperinge om 19u.

Iedereen die in het verleden al onze daguitstap meefietste weet dat dit één van de mooiste ritten van het jaar is.

Met vriendelijke groet
WTC Hoppeland