3-Daagse 2020

Wegens de Corona crisis heeft het bestuur beslist om de 3-daagse dit jaar niet te laten doorgaan.

De leden die ingeschreven zijn krijgen zo snel mogelijk hun inschrijvingsgeld terug gestort.

De 3-daagse 2020 gaat ook dit jaar weer door. Binnekort hier meer info.
Van 05 tot 07 juni 2020 fietsen we in de prachtige omgeving van Etretat (Normandië).
We bieden de uitstap aan, tegen de zeer voordelige prijs van 200 €/persoon. Dranken aan tafel zijn inbegrepen in de prijs.

Sven heeft voor ons terug een charmant hotel gevonden in Bolbec: Le Relais d'Etretat.
Het is een charmant familiehotel met 41 kamers.

Er zijn voor ons 26 bedden voorbehouden tot 20-02-2020. Op tijd inschrijven is dus de boodschap!

Iedereen die in het verleden is meegeweest met ons weet dat deze reis meer dan de moeite waard is.
We voorzien opnieuw 3 reeds vooraf verkende ritten.

Nieuw dit jaar is dat we zullen fietsen in 2 groepen. Een groep die rijdt aan de snelheid van de A/C groep, een groep die eerder rijdt aan de snelheid van A/B. we willen er geen specifieke snelheid op plakken. Alles hangt af van de weersomstandigheden en het parcours.

Het is de bedoeling dat we een deel van de ritten in 1 groep samen rijden, en dat we dan opsplitsen in 2 groepen. Kwestie dat iedereen in een groep met voor zich aangepast tempo kan rijden.

Er wordt telkens met iedereen rekening gehouden.  Zoals altijd op al onze ritten laten we niemand achter. We rijden in groep van begin tot einde.

Dit jaar werken we terug met voorinschrijvingen. Op de algemene vergadering kan je al je deelname bevestigen mist betaling van het voorschot.
De plaatsen zijn beperkt en dus zijn de snelle beslissers de besten.

Om zeker te zijn van je plaats vragen we om 100€ voorschot over te maken op onze clubrekening met vermelding van je naam + 3 daagse 2020.
Let wel, er worden geen voorschotten terugbetaald. inschrijvingen zijn dus definitief.

Niet betaald = niet ingeschreven. geen uitzonderingen.